Čajne kronike

Čajne kronike preživjele su pune tri godine. 120 tema, puno puno čajeva, onih predstavljenih i onih koje tek moram predstaviti. Održane su i dvije besplatne čajanke, jedno književno druženje, podijeljeni su i neki čajevi, objavljeno je gotovo 500 fotografija čajeva a još ih barem toliko čeka. Treći rođendan Čajnih kronika proslavit ćemo s nagradnom igrom. Zahtjeva nešto malo više truda, a potaknuta je fotografijom o “kraju pu-er čaja”. Vodila nas je jednostavna logika – vi ćete uživati u čajankama, svi ćemo uživati u fotografijama, a barem jedan će uživati u novom čaju.

Čajne kronike

Dakle, od danas pa do 17.5.2015., primam fotografije vaših čajanka – na Facebook profilu ili na email adresu cajne.kronike@gmail.com . Sve će biti objavljene pod brojem i s nazivom čaja u posebnoj galeriji. Amaterske, profesionalne, one pravih čajeva i čaja iz kafića, sasvim svejedno – a sve u nadi za promicanjem čajne kulture. Jedna će fotografija osvojiti mali paket čajnih testera koji uključuju svijetli i tamni Tieguanyin, Rizhao zeleni čaj i jedan crni – cijelu osnovnu paletu pravih čajeva. Pobjednička će slika biti ona koju čajoljupci odrede kao najbolju – lajkovima.

Čajne kronike zadržavaju pravo dodijele još jedne nagrade prema osobnom mišljenju.

Pravila:
– Poslikajte svoju “čajanku”, jednostavnu ili otmjenu, nije važno – važno je da se radi o čaju i samo čaju
– Uz čaj obavezno ispišite tekst na papiru “čajne kronike” koji se mora naći na fotografiji
– U prijavi navedite i vrstu čaja na fotografiji ili druge napomene koje želite da se nalaze uz vašu fotografiju
– Nagradna igra otvorena je samo za one u Hrvatskoj (nažalost)

Napominjem, Čajne kronike su u potpunosti neprofitan blog. Ne bavim(o) se prodajom, već promicanjem čajeva i čajne kulture. Čajne kronike povremeno imaju pomagače kojima puno zahvaljujem.

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[2012-2018] Tea Chronicles

Menu Title

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account