Čajne kronike u novom ruhu

Tea Chronicles Patreon

Evo nam i svibnja, a na Čajnim kronikama nije bilo novih tema već gotovo četiri mjeseca. Zaluđenost čajevima dovela je posla “čajnog pisca”, a posao do nedostatka vremena Čajne kronike. No, nije vladala potpuna besposlenost u pitanju bloga. Uskoro ćete moći čitati i proučavati nove Čajne kronike – stranica će biti u potpunosti izmijenjena. Nakupilo se proteklih godina gotovo 2000 fotografija, nekoliko stotina tema i tisuće čajeva. Nove teme su spremne – ovaj ćete tjedan čitati o pet izvrsnih čajeva. U prijelaznom periodu objavljivat će se mnogo mnogo tema – svakog dana čak dvije. Srijeda će biti rezervirana za biljne čajeve. Iako su Čajne kronike posvećene pravim čajevima, mislim da se i tu ima mnogo toga za ponuditi i da ćete otkriti neke sasvim zanimljive biljke, ali i čitati o onima o kojima već mnogo znate.

Subotom možete očekivati teme o čajevima koje smatram vrijednima pažnje i zanimljivima. Utorkom kreću i recenzije knjiga o čaju. Moja ih biblioteka sadrži već nekoliko desetaka, i bilo bi šteta ne upoznati ljubitelje čaja i s tom vrstom ponude. Moći ćete pronaći i razne recepte – koji dan? Pratite nas i saznajte.

A najveća je novost i da će od sada sve objave biti na engleskom. Postoji mogućnost da Čajne kronike na hrvatskom nestanu. Ušli smo u šestu godinu i neizmjerno joj se veselim. Pratite, uskoro stiže mnogo mnogo novosti i Čajne kronike u novom ruhu.

Želite pomoći? Postanite moj Patron!

Save

Save

Save

Save

Save

Save

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[2012-2018] Tea Chronicles

Menu Title

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account