Mate IQ Svet čaja Maribor
Mate IQ je vrlo uspješno aromatizirana varijanta mate čaja, s ginkom i guaranom kao sastojcima, pametnog naziva IQ. IQ zasigurno neće povećati, ali će vam pomoći u navikavanju na prave mate čajeve i u podizanju energije.
Naziv: Mate IQ

Prodavač: Svet čaja Maribor
Vrsta: aromatizirani mate čaj

Mate IQ – opis

Neću se previše zadržavati na ovom čaju, želim samo predstaviti jednu dobru aromatiziranu verziju za sve one kojima ne odgovara okus čistog mate čaja a htjeli bi ga piti zbog zdravlja/energija. Kod nas je vrlo popularna i varijanta s limunskom travom, no ona mnogima ne odgovara. Ovo je jedna i više nego uspješna kombinacija koja daje sasvim novi okus mate čaju. Ono što mi se najviše sviđa, gotovo je nemoguće predugo namakanje, tj. čaj se neće uništiti, ali treba voditi računa da mate čaj brzo potamni i izgubi okus ako stoji duže vrijeme pripremljen.
Mate IQ Svet čaja Maribor
Sastav čine mate čaj, list ginka, komadići guave, guarana, narančina kora, cvjetovi sljeza i prirodne arome. Cijena je izuzetno niska, 9 kuna za 50 grama.

Priprema

Priprema se s vodom oko 80 stupnjeva, na 2-3 minute. Ako slučajno zaboravite na vrećicu, neće nastati gotovo nikakva šteta. Miriši citrusno.Čaj je tupog okusa, citrusnog ali ne kiselog. Nema gorčine kao pravi mate čaj. Boja je žuta. Miriši samo u suhom izdanju, skuhani i nema neki miris.
Mate IQ Svet čaja Maribor
Ovo je dobar čaj za one koji vole biljne čajeve, ili one koji žele piti mate ali im on ne odgovara okusom a žele jedno čajno razbuđivanje.
0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[2012-2018] Tea Chronicles

Menu Title

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account