Personalizirani matcha cheesecake topper

Personalizirani cupcake topper My Cupcake Toppers dolazi u više varijanti, jestivoj glazuri ili na rižinom papiru. I jedni i drugi su me oduševili, a proizvodi iz britanska specijalizirana trgovina My Cupcake Toppers.

Prodavač: My Cupcake Toppers

Personalizirani cupcake topper My Cupcake ToppersPersonalizirani cupcake topper My Cupcake Toppers posebno izrađen za Čajne kronike bio je pravi razlog za provođenje poslijepodneva u kuhinji i izradi matcha torte od sira u mini varijanti. Iako se na radi o čaju, odlučila sam predstaviti i ove male prekrasne dodatke za kolače, obzirom su napravljeni posebno za moj blog, ali i iskoristila sam ih za kolačiće s matcha čejem.

 

Personalizirani cupcake topper My Cupcake Toppers
Personalizirani cupcake topper My Cupcake ToppersCijena im se kreće od 1.20 funti pa do 6 funti, i mogu se naručiti u više veličina i oblika, ali i na rižinom papiru, premium rižinom papiru, napravljene od jestive glazure, unaprijed izrezane ili isprintane na papiru da ih sami režete. Mogu biti okruglog oblika ili čak A4 formata (kvadrat). Postoje već predefinirane varijante za apsolutno svaku priliku koju možete zamisliti, ili personalizirani, sa slikom po želji. Poštarina (i za Hrvatsku) je oko 40 kuna, što stvarno nije mnogo.

Personalizirani cupcake topper My Cupcake Toppers
Personalizirani cupcake topper My Cupcake ToppersPersonalizirani cupcake topper My Cupcake ToppersOno što je posebno zanimljivo je kako su i jedni i drugi jestivi, izgledaju mnogo ljepše uživo nego na stranicama trgovine, prikladni su i za vegane, a ne sadrže gluten. Izbor je toliko velik da je stvarno teško odlučiti, od rođendana do vjenčanja, sportskih motiva, pa čak i do onih za ljubitelja Breaking Bad serije. Opcija izrade vlastitog motiva zadovoljava apsolutno svačije želje i potrebe. Čak i ako nemate umjetničku ruku, oni nude uslugu oblikovanja motiva po vašim željama. Jedan papir toppersa za cupcakes može sadržavati od 12 do čak 54 kružića, što je stvarno jako jako mnogo, a sve cijene su jednake, ovise samo o izboru papira/glazure i je li unaprijed izrezano ili ne.

Personalizirani cupcake topper My Cupcake ToppersMoji personalizirani toppersi napravljeni su od jestive glazure koja je prilično mekana i može se vrlo dobro uklopiti na podloge od krema. Ovi od rižinog papira (premium) su mnogo čvršći i mogu se vrlo lako zataknuti i u kreme i u tijesta.

Moram nadodati i da je vlasnica trgovine nevjerojatno ljubazna, simpatična i spremna pomoći, ali i voli čaj – tako smo i stupile u kontakt. Mene su neizmjerno razveselili, nadam se da će i još nekog.

Personalizirani cupcake topper My Cupcake Toppers

 

Save

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[2012-2018] Tea Chronicles

Menu Title

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account