Assam Breakfast crni čaj Avantcha

Avantcha Tea Shop from UAE is one of those shops that will make you question your tea snobbishness. No flavored teas? Try Avantcha, you will change your mind.

Avantcha – the advance of tea, punim se pravom može nazvati jednom od najboljih online čajoteka s aromatiziranim modernim čajevima. Avantcha ima sve – ponudu kakvu bi inače pronašli u drugim tipičnim zapadnjačkim čajotekama, osim što se s drugima ne može ni uspoređivati. Sve je podređeno kvaliteti, luksuzu, okusima i iskustvu. Nekoliko desetaka čajeva dio je široke ponude – od čistih indijskih i kineskih, do aromatiziranih voćnih i biljnih čajeva. No Avantchu od sličnih razlikuje perfekcionizam, znanje, pažljivo birani čajevi i svježina. Tu su i prekrasna pakiranja čajeva u filter vrećicama (svilenim), pa čajni poklon s 45 vrećica košta oko 500 kuna.

Assam Breakfast crni čaj Avantcha
Avantcha se može ponositi i s velikom ljubaznošću, što je dosta rijetko među mnogim prodavačima. No, zato i jesu izvrsni. Ozbiljno su odlučili podići razinu i iskustvo ispijanja čajeva, te eksperimentiraju s hranom i raznim čajnim koktelima u suradnji s mnogim barovima i restoranima. Avantcha se nalazi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, pa ni ne čudi činjenica kako je kvaliteta presudna.

Cijene čajeva možda i jesu nešto skuplje, no ponavljam – kvaliteta uvijek košta. A Avantcha ništa ne prepušta slučaju. U ponudi se mogu pronaći čajevi nekih od najstarijih plantaža čaja, savršeno skladni spojevi različitih zemalja, mnogo biljnih i voćnih vrsta, bijeli, zeleni, crni, oolong i tamni čajevi.

 

Save

Save

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[2012-2018] Tea Chronicles

Menu Title

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account