Assam Breakfast crni čaj Avantcha

Assam Breakfast crni čaj iz čajoteke Avantcha možda pravi je dokaz kako se čajevi u filter vrećicama nikako ne smiju zanemarivati – prekrasan, duboki, topli, intenzivan i svježi, ovaj čaj zaslužuje sve pohvale.

Assam Breakfast crni čaj AvantchaNaziv: Assam Breakfast
Prodavač: Avantcha (Ujedinjeni Arapski Emirati)
Vrsta: indijski crni čaj
Sastav: crni čaj
Ocjena: 5/5
Cijena: oko 11 kuna vrećica
Pakiranje: posebno zapakirana vrećica 3 grama
Posebnost: prekrasna luksuzna pakiranja, svilene biorazgradive vrećice koje sadrže ne samo sitne ostatke već i sitne listiće, nešto bijelih vrhova, prekrasan puni i duboki miris, nevjerojatna svježina

Assam Breakfast crni čaj

Čajoteka Avantcha jedna je od onih čajoteka koja svoje čajeve doživljava i više nego ozbiljno. Luksuzna pakiranja, iznimna kvaliteta i nevjerojatna svježina odlike su svih njihovih čajeva. Posebno zapakirani čajeve u svilenim filter vrećicama prekrasan su dodatak vrlo zanimljivom asortimanu čajeva u “rinfuzi”. Assam Breakfast Blend može se pronaći i u pakiranju od 50 grama za cijenu 22 AED što je oko 41 kuna.

I opis je i više nego točan – ovaj čaj je impresivan u svakom pogledu. Prelijevanje od 3 minute, oko 98 stupnjeva daje prekrasan puni pravi crni čaj za razbuđivanje. Prekrasna pune crveno smeđe tamne boje, okusa koji se nevjerojatno dugo zadržava u ustima i dobe kombinacije svježine i dubokog jakog okusa Assama. Tek trunka trpkosti, nikako gorčine i prekrasan topli miris. Vrećicu je moguće iskoristiti još jednom, a rezultat je tek nešto blaži. Ovo je čaj za uživanje uz prve jutarnje zrake, za razbuđivanje i poklanjanje. Avantcha je vrlo ozbiljno shvatila pojam luksuznih čajeva, te osim prekrasnih pakiranja nudi i izvrsne i svježe čajeve, s jasnom vizijom i misijom – čaj je užitak i kao takav mora biti poseban u svakom pogledu.
Save

Save

Save

Save

0 Comments

Leave a reply

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

©[2012-2018] Tea Chronicles

Menu Title

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account